Logo Tempert
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
16 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.310
16Baden+

Plan direct een afspraak in

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Gratis actiemagazine

Volg ons ook op Facebookpagina

Complete badkamer

All inclusive badkamer - Baden+ specialist in complete badkamers

Complete badkamer
connect_3942.1.jpg
connect_3968.1.jpg
connect_3934.2.jpg
Connect_tekening.jpg

Complete badkamers - Badkamer Connect

Wij bieden een complete badkamer inclusief montage voor een zeer scherpe prijs. De Badkamer Connect wordt aangeboden inclusief montage. Lees hieronder meer over de complete badkamer of zoek direct de Baden+ winkel bij u in de buurt.

een complete badkamer binnen een strak budget

Het plaatsen van een nieuwe complete badkamer is geen makkelijke klus. Er komt veel vaktechnische kennis bij kijken. Denk aan leidingwerk, bouwkundigwerk, tegelwerk en de uiteindelijke installatie van het sanitair. De kosten voor arbeid ten opzichte van het sanitair zijn niet weg te wimpelen. Baden+ heeft hier een uniek aanbod voor bedacht! Binnen een strak budget bieden wij de complete badkamer inclusief montage met de zekerheid van vakmensen bij het installeren van uw badkamer.

Badkamer Connect is de complete badkamer

De complete badkamer in ons assortiment is de Connect badkamer. Deze badkamer bestaat uit een wastafelcombinatie incl. spiegel, kranen, toiletcombinatie incl. Geberit inbouwreservoir met bedieningsplaat, designradiator en douchecombinatie.

De Badkamer Connect is tevens voorzien van grijze tegels voor de vloer en wand. De badkamer wordt compleet aangeboden inclusief montage. Zo bent u met één aanbod helemaal klaar.

Geïnteresseerd in de complete badkamer Connect? Neem direct contact op of vind een Baden+ winkel bij u in de buurt.

Complete badkamers inclusief montage

De complete badkamers bieden wij inclusief montage. De installatie van de Connect complete badkamer wordt uitgevoerd door de professionele installateurs van Baden+. Wilt u meer informatie over de complete badkamer inclusief tegels en montage? Wij nodigen u graag uit bij de Baden+ winkel bij u in de buurt.

de complete badkamer op maat voor elk gezin

Om deze complete badkamer op uw thuissituatie aan te passen is het belangrijk om het ontwerp aan te passen op uw formaat badkamer en de gezinssamenstelling, zodat u op alle fronten de optimale invulling heeft. Graag nodigen we u uit bij onze Baden+ specialisten om een ontwerp voor de complete badkamer op maat te maken.

Direct contact opnemen